Skip to main content

Daikin

Ratkaisuja kaikkein kylmimpiin olosuhteisiin

Daikin lämpöpumput on suunniteltu toimimaan -25°C ulkolämpötilaan saakka uusia teknisiä innovaatioita käyttämällä, jotka on optimoitu pohjoisiin olosuhteisiin. Ulkoyksiköiden ainutlaatuinen vapaasti ripustettu höyrystinkenno varmistaa että laitteen alaosaan ei pääse kertymään jäätä. Jopa -25°C lämpötilassa Daikin lämpöpumput varmistavat erinomaisen lämmitystehon ja korkean vuotuisen hyötysuhteen.

DAIKIN Perfera

Daikin Perfera tarjoaa kaikki viimeisintä tekniikkaa olevat varusteet, mukaan lukien uuden ympäristöystävällisen R-32 kylmäaineen. Laitteen optimoitu huipputeho ja korkein energialuokka A+++ takaavat suurimman mahdollisen energiansäästön. Lisäksi laitteen uusi tyylikäs muotoilu sulautuu huomaamattomasti muuhun sisustukseen.

DAIKIN Comfora

Daikin Comfora tarjoaa korkean energiatehokkuuden, luotettavuuden ja monipuoliset ominaisuudet sekä ympäristöystävällisen R-32 kylmäaineen. Laitteen kompakti koko ja tyylikäs muotoilu mahdollistavat laitteen sijoittamisen vapaasti haluttuun paikkaan.

DAIKIN Nordic Mainstream

Daikin Mainstream-ilmalämpöpumpussa on korkea vuosihyötysuhde ja energialuokka (A++) yhdistettynä käytännöllisiin ominaisuuksiin. Laite on suunniteltu ja varustettu suomalaista käyttäjää varten. Linjakas ja huomaamaton muotoilu.

Daikin Slim Compact

Daikin Slim Compact on tehokas ilmalämpöpumppu kohteisiin, joissa tilaa on vähän käytettävissä. Daikin Slim Compact on suunniteltu Pohjolan ankaraan ilmastoon, antaen jopa 3,8 kW lämmitystehoa vielä -15 °C:ssa.

Daikin Emura

Daikin Emura -ilmalämpöpumppu on ainutlaatuinen sekoitus hienostunutta muotoilua ja huipputason laatua.
Laite on saatavana sekä harjattuna alumiinisena tai kristallipintaisena mattavalkoisena. Taattu toiminta ympäri vuoden.

Daikin Ururu Sarara

Daikin Ururu Sarara on ilmalämpöpumppujen suunnannäyttäjä. Markkinoiden korkein energiatehokkuus A+++. Mikäli haluat parhaan mahdollisen, tässä on tuote juuri sinulle. Laite varustettuna kaikilla edistyksellisillä ominaisuuksilla

Ota yhteyttä!

044 3000 501
timo@alti-systems.fi

Pikayhteydenottopyyntö