Skip to main content

Tuliko palaverissa hiki – meiltä löytyy ratkaisu!

Ilmastoinninjäähdytyksen saneerauskohteet ovat usein haasteellisia rajallisen tilan ja putkivetojen suhteen. Pitkän kokemuksemme turvin löydämme teille sopivan ratkaisun, suunnittelemme ja toteutamme sen. Ota yhteyttä ennen kuin helle yllättää.

Uudiskohteissa taas ilmastoinninjäähdytys on jo usein perusvaatimus. Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen kohteen tilaajan tarpeet ja aikataulun huomioiden.

Kohteita ja ratkaisuja on monia – Osaamme suositella ja suunnitella sopivimmat ratkaisut eri kohteisiin. Huomioimme projektin budjetin, vertaamme eri laitteistojen alkuinvestointi- ja elinkaarikustannuksia sekä huomioimme jokaisen projektin erikoistarpeet. Yhteistyöllä löydämme parhaat ratkaisut kulloiseenkin kohteeseen.

Kokemusta löytyy pienistä VRF-laitteistoista aina satojen kilowattien vedenjäähdyttimiin.

Keittiötilojen jäähdytys

Tehokasta jäähdytystä valmistuskeittiöihin! Meiltä kattoon asennettavat, ruostumattomasta teräksestä valmistetut ilmanjäähdyttimet Mitsubishi Electriciltä. PCA-sarjan kattomallit soveltuvat ravintola- ja laitoskeittiöiden jäähdytykseen. Laitteet on helppo pitää puhtaana ja niissä on tehokas rasvahöyryn suodatus, joka tarjoaa 1,5-kertaisen tehon tavalliseen suodattimeen verrattuna. Pidä pannu kuumana – me huolehdimme että työskentelytiloissa on sopiva lämpötila.

 

Marine

Meriolosuhteiden jäähdytysjärjestelmät ovat erikoisosaamistamme. Valitsemme laitteet kohteen erityisvaatimukset huomioiden – laitteiden tulee olla luotettavia ja helposti huollettavia sekä soveltua vaativiin olosuhteisiin. Lisäksi huomioimme varaosien saatavuuden eri puolilla maapalloa.
Toteuttamiamme jäähdytysratkaisuja seilaa niin Barentsin merellä kuin Intian valtamerelläkin – Missä sinun tarpeesi sijaitsee?

 

Ota yhteyttä!

044 3000 501
timo@alti-systems.fi

Pikayhteydenottopyyntö