Skip to main content

Lisää kiinteistön energiatehokkuutta lämpöpumppujen avulla

Mietityttääkö nykyisen kiinteistön energiatehokkuus? Tuntuuko energialasku tai yhtiövastike aina vain suuremmalta? Mikä lämmitysjärjestelmäksi uuteen kiinteistöön? Millä parantaa sijoituskiinteistön vuokratuottoa? Tässä joitakin asiakkaidemme usein esittämiä kysymyksiä.

Maalämpö vai ilma-vesilämpöpumppu vai jotain ihan muuta? Tähän saadaan vastaus tutustumalla kohteeseen ja miettimällä kiinteistöä ja sen tilojen käyttömuotoa, tekemällä mitoituslaskelmat, sekä maalämpöä harkitessa suurissa kohteissa myös suppea maaperätutkimus. Mikäli kiinteistössä on olemassa oleva öljylämmitys, se voidaan jättää tapauskohtaisesti uuden järjestelmän rinnalle tai poistaa kokonaan käytöstä. Kohteen kartoituksen ja mitoituslaskelmien jälkeen annamme suosituksen lämmitysjärjestelmästä asennettuna ja käyttöönotettuna.

Asunto-osakeyhtiöissä uusiutuvan energian tai lämmöntalteenoton käyttöönoton seurauksena eivät yhtiövastikkeet useinkaan nouse – päinvastoin ne saattavat jopa laskea – koska uusi järjestelmä alentaa kiinteistön ostoenergiankulutusta niin merkittävästi.

Nykyaikaisen kiinteistölämpöpumppu- ja lämmöntalteenottotekniikan asennus ja käyttöönotto kannattaa jättää yhden urakoitsijan vastuulle, joka vastaa koko urakasta. Tällöin vältytään eri urakkarajoista johtuvilta epäselvyyksiltä ja mahdollisen ongelman korjaus on usein nopeampaa.

Ota yhteyttä!

044 3000 501
timo@alti-systems.fi

Pikayhteydenottopyyntö