Skip to main content

Samsung

Kauko-ohjattavaa mukavuutta

Samsungilla on pitkä kokemus kuluttajatuotteista, kuten älypuhelimista, kodinkoneista ja televisioista. Tarjoamme nyt myös älykkäitä ilmalämpöpumppuja, jotka on mukautettu erityisesti pohjoismaiseen ilmastoon. Hallitse sisäilmaa tabletilla tai puhelimella.

Samsung Smart 9 ja 12

Samsung Smart -ilmalämpöpumpuissa on vakiovarusteena sisäinen WiFi-yhteys. Lataa sovellus älypuhelimelle tai tabletille, niin voit kauko-ohjata lämpöpumppua ilman lisävarusteita tai monimutkaisia asennuksia.

Samsung Smart Comfort

Smart Comfort perustuu Samsungin innovatiiviseen kolmiomaiseen muotoon, joka parantaa tehoa verrattuna perinteisiin ilmastointilaitteisiin. Muoto lisää ilmavirtausta, nopeuttaa lämpötilan säätöä ja tasoittaa lämmön jakautumista huoneessa. Smart Comfort myös säästää energiaa ja kuuluu energialuokkaan A++.

Samsung Smart Exclusive

Exclusive on nimensä mukaisesti Samsung Smart -sarjan huippumalli. Se perustuu Samsungin uusimpaan ilmastointi-innovaatioon, kolmiomaiseen muotoon, joka lisää ilmavirtausta, nopeuttaa lämpötilan säätöä ja tasoittaa lämmön jakautumista huoneessa. Ulkopinnan tyylikäs Crystal Gloss -viimeistely tekee Exclusivesta kauniin sisustuselementin kotiisi.

Samsung Easy

• Toimintavarma ulkolämpötilaan -25OC
• FULL HD – suodatin
• Samsungin täystakuu 5 vuotta

Ota yhteyttä!

044 3000 501
timo@alti-systems.fi

Pikayhteydenottopyyntö