Skip to main content

Huolto ja kunnossapito

Kylmäkoneikko harvemmin hajoaa suunnitellusti.

Yrityksellämme on vankka kokemus teollisuuden- ja kaupallisenkylmän huoltopalveluista – tarvitsipa kylmäjärjestelmänne sitten ennakoivaa huoltoa tai akuuttia korjausta. Asentajiltamme löytyy TUKES-pätevyyden lisäksi aitoa ammattiylpeyttä ja huoltotyön vaatimaa erikoisosaamista, sekä jatkuvaa koulutusta.

Kunnossapitoa ja ennakoivaa huoltoa ei kannata nähdä vain kustannuksena, vaan ne ovat investointi laitteiden luotettavan ja energiatehokkaan toiminnan varmistamiseksi. Vaikka laitteisto tekisikin kylmää, se ei vielä tarkoita että se toimisi energiatehokkaasti. Tämän vuoksi pyrimme huollon yhteydessä tarkastelemaan, jos laitteiston energiatehokkuutta olisi mahdollista parantaa järkevin toimenpitein. Etenkin suuremmissa laitoksissa tällä voidaan saavuttaa merkittävää säästöä.

Suuremmat huollot kannattaa suunnitella ja toteuttaa syksyllä/talvella, jotta laitteet ovat hyvissä ajoin toimintakunnossa valmiina kohtaamaan kesän helteet.
Syksyllä mahdolliset viat ovat usein tuoreessa muistissa syyshuollon jäljiltä ja varaosat saadaan tilattua hyvissä ajoin sekä huoltotyö suoritettua hyvissä ajoin ennen kesän helteitä.

Tee kanssamme huoltosopimus ja voit keskittyä siihen minkä parhaiten osaat – me pidämme laitteet kunnossa! Sopimuskumppaneille tarjoamme 24/7 huoltopäivystyksen.
Kysy kartoitus ja tarjous huoltosopimuksesta!

Huollamme mm. seuraavat merkit:

Acson, Aircool, Airwell, Alco, Alfa Laval, Amena, Argo, Aspen, Atisa, Bitzer, Blue box, Carel, Carly, Carrier*, Castel, Chiller, Climaveneta, Clint, Clivet, Copeland, Cool Line, Cubigel, Daikin, Danfoss, DeLonghi, Dixell, Ekocoil, Ekp-Cool, Electrolux, Eliwell, Elysator, Emerson, Fincoil, Friga-Bohn, Fujitsu, GEA, Gree, Haier, Henry, Hermetel, Hitachi, Honeywell, Huurre, IVT, Johnson Controls, Jämä, KCC, LG, L’unite, LU-VE, Lämpö ässä, Maneurop, Metos, Mitsubishi Electric, Midea, Nibe, Norpe, Optyma, Panasonic, Pego, Pemco, Porkka, RC-group, Rhoss, Refteco, Ref Power, Sabiana, Sanyo, Scanvarm, Sharp, Silensys, Sinclair, Samsung, SorBox, Sporlan, Starcold, Stefani, Swep, Technibel, Tecnoclima, Tecumseh, Toshiba, Trane, Zanotti, Zenith Air, York.

Ota yhteyttä!

044 3000 501
timo@alti-systems.fi

Pikayhteydenottopyyntö