Skip to main content

Kylmätilojen kokonaistoimitukset

Erikoisosaamisemme kattaa monipuoliset kylmä- ja pakastetilaratkaisut. Olipa kyseessä suurkeittiö, marja- ja vihannesvarasto, elintarvikevarasto, tuotantotila, pakastustunneli tai prosessitila. Suunnittelemme toimivia ja energiatehokkaita kylmäratkaisuja liiketoimintasi tueksi. Oli kyseessä sitten pieni kylmiö tai suuri kylmä- ja pakastevarasto, meidän kanssamme onnistut.

PalvelummeOta yhteyttä

Suunnittelu ja asennus

Huolellisen suunnittelun lisäksi korostamme laadukkaan asennustyön merkitystä. kuuntelemme tilaajan tarpeita ja pyrimme toteuttamaan mahdollisimman käytännöllisiä ja energiatehokkaita kylmätiloja.

Soita 044 3000 502

Konsultointi

Kylmätilojen tekniikka ja käytettävät kylmäaineet kehittyvät vauhdilla. Pyrimme kertomaan eri vaihtoehdoista sekä niiden vaikutuksesta laitteiston elinkaariajattelun kannalta. Halvin ei aina ole todellakaan paras ratkaisu, eikä paras ole kallein. Suunnitteluhetki kahvikupin ääressä yhdessä tilaajan kanssa suunnitteluvaiheessa voi säästää merkittävän summan laitoksen elinkaaren aikana.

Ja kun tilat sekä tekniikka on otettu käyttöön, emme unohda työtämme – huoltosopimuksen turvin pidämme laitteet kunnossa ja toiminnassa.

Ota yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa.

Ota yhteyttä